Ομάδα Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού
Copyright © Σκαραβαίοι Club - www.sclub.rethymnon.com
Σκαραβαίοι Club - ΚΥΝΗΓΙ 2020

Διοργάνωση : Μπουμπούνες
31ο Κυνήγι Θησαυρού

2020 Mpoumpounes

Web: https://www.mpoumpounes.com/

Νικήτρια Ομάδα : Ανιχνευτές
Θησαυρός :  Ζυγαριά παλαιού τύπου με βαρίδια
Σημείο εύρεσης : Δημοτικος Κήπος

 

Κυνήγι Θησαυρού 15-16/02/2020

 Χορός των Κυνηγών  14/02/2020

 

Δαίμονες σε ισορροπία: οι Ανιχνευτές βρήκαν το θησαυρό των "Μπουμπούνων"

Δαίμονες σε ισορροπία: οι Ανιχνευτές βρήκαν το θησαυρό των

Αναλυτικά όλοι οι γρίφοι και η εξέλιξη του 31ου Κυνηγιού Θησαυρού από τους Μπουμπούνες

Το τέταρτο "αστέρι" τους απέκτησαν το απόγευμα της Κυριακής οι "Ανιχνευτές" (του δαιμόνου), που βρήκαν τον θησαυρό που είχαν κρύψει οι διοργανωτές "Μπουμπούνες" στο 31ο Κυνήγι Θησαυρού του Ρεθύμνου, το οποίο πέρασε στην ιστορία.
Σε ένα πλούσιο, χορταστικό και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό παιχνίδι, οι ομάδες κλήθηκαν επί δύο μέρες να παίζουν... δαιμονισμένα, όπως είχαν προστάξει με το θέμα τους "Δαίμονες" οι διοργανωτές. Συνολικά 47 γρίφοι παίχτηκαν το Σάββατο και την Κυριακή, αριθμός ρεκόρ για την 31ετή ιστορία του κυνηγιού. Παρ' όλα αυτά ήταν γρίφοι βατοί, με γρήγορη λύση, που έδιναν την ευκαιρία σε όλες τις ομάδες, 41 στον αριθμό, να παίξουν, να τρέξουν και να ευχαριστηθούν.
Ο θησαυρός βρέθηκε στον Δημοτικό Κήπο, εκεί όπου έφτασαν πρώτοι οι Ανιχνευτές, που βρήκαν το θησαυρό, έβαλαν τον απαραίτητο κωδικό στο λουκέτο και πήραν το λευκό βαρίδι, που τοποθέτησαν στην ζυγαριά που είχαν φτιάξει οι Μπουμπούνες και βρισκόταν από το πρωί στο δημαρχείο. Στην ζυγαριά, παλιού τύπου, υπήρχε ήδη τοποθετημένο το μαύρο ζύγι και το λευκό ήρθε να ισορροπήσει την κατάσταση, ανάμεσα στο καλό και το κακό, τον καλό και τον κακό δαίμονα, που υπάρχει στη ζωή μας, όπως μας είχαν διαμηνύσει πολλές φορές οι Μπουμπούνες.
Το κλίμα στο δημαρχείο όλο το διήμερο ήταν παιχνιδιάρικο, οι ομάδες πήγαιναν και ερχόντουσαν, έπεφταν σε "χαντάκια" και μαύρους δαίμονες, χρησιμοποιούσαν τους λευκούς, καλούς δαίμονες για να τα αποφύγουν και γενικότερα ήταν μία ατμόσφαιρα που θύμισε σε όλους τι σημαίνει κυνήγι θησαυρού στο Ρέθυμνο.
Οι Μπουμπούνες έστησαν ένα πολυσύνθετο αλλά καλοκουρδισμένο παιχνίδι, που παρά την απρόσμενη ουρά που δημιουργήθηκε το μεσημέρι, λόγω της μετάβασης του παιχνιδιού από τη μία ενότητα στην άλλη, κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε και όλα πήγαν ρολόι μετά τη διευθέτηση.
Τον γρίφο του θησαυρού πήραν οι Ανιχνευτές και οι Γκουσγκούνηδες, δηλαδή οι δύο ομάδες που αναμετρούνταν στην κορυφή για τους τελευταίους πολλούς γρίφους. Ελάχιστα λεπτά χώρισαν τους νικητές από τους δεύτερους, αρκετά όμως για να τους κλέψουν τον θησαυρό.

Υποκατηγορίες

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com
32433 Views