Ομάδα Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού
Copyright © Σκαραβαίοι Club - www.sclub.rethymnon.com
Σκαραβαίοι Club - ΚΥΝΗΓΙ 2009
 Διοργάνωση : ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ
20ο Κυνήγι Θησαυρού

2009 mpoumpounes

WEB Site: www.mpoumpounes.gr

 Νικήτρια Ομάδα : ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ
Θησαυρός : Σεντούκι θησαυρού
Έπαθλο : Το μυστικό του Υγρού πυρ
Σημείο εύρεσης : Φορτέτζα, κοντραμίνα

2009 mpopounes 8ysavros

Χορός για το Κυνήγι Θησαυρού
Παρασκευή 13/02/2009

2009 kinigi 1

2009 kinigi 3 2009 kinigi 2

Κυνήγι Θησαυρού 13-15/02/2009

Οι "Αργόσχολοι" σήκωσαν το θησαυρό και πανηγύρισαν έντονα, όμως νικητές του 20ου επετειακού Κυνηγιού του Χαμένου Θησαυρού είναι αναμφισβήτητα όλοι ανεξαιρέτως οι "κυνηγοί", που έπαιξαν, έτρεξαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους το παιχνίδι των "Μπουμπούνων".

Η "Προφητεία" των "Μπουμπούνων" ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και κατά γενική ομολογία με τις καλύτερες των εντυπώσεων, καθώς από την πλειοψηφία των συμμετεχόντων επρόκειτο για ένα από τα καλύτερα οργανωμένα κυνήγια με έξυπνους γρίφους, με πολύ τρέξιμο, στο οποίο είχαν ύπαρξη παλιοί και νέοι "κυνηγοί" και κορυφώθηκε με την ...καταστροφή του μυστικού του υγρού πυρός, το οποίο δεν μάθαμε τελικά ποτέ!

Μαζί με τους νικητές, έξι ακόμα ομάδες κυνηγούσαν μέχρι την τελευταία στιγμή (καθώς πήραν στα χέρια τους τον τελικό γρίφο) το όνειρο, το οποίο όμως πήρε σάρκα και οστά για την παρέα των "Αργόσχολων", που αναδεικνύονται στους πολυνίκες του παιχνιδιού, κερδίζοντας το 4ο έπαθλο στην ιστορία τους! Ο Αντρέας Τζαγκαράκης ήταν αυτός που κατέβηκε στην "κοντραμίνα" που βρίσκεται στο θέατρο Ερωφίλη της Φορτέτζας και ανέσυρε το σεντούκι με το μυστικό!
Από πολύ κοντά, με ελάχιστη χρονική διαφορά, και δίπλα μάλιστα από το σημείο του θησαυρού, οι "Γαλάτες" δεν κατάφεραν να γευθούν το "νέκταρ" της επιτυχίας!
Οι επτά ομάδες που πήραν τον τελικό γρίφο ήταν κατά σειρά οι: Αργόσχολοι, Γαλάτες, Φευγάτοι, Πλάνητες και Ανέστιοι, Μαλαγάνες, Τζιτζικοτρίχηδες, Ανιχνευτές.

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com
24954 Views