Ομάδα Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού
Copyright © Σκαραβαίοι Club - www.sclub.rethymnon.com
Σκαραβαίοι Club - ΚΥΝΗΓΙ 2013

Διοργάνωση : ΑΜΕΛΕΤΗΤΟΙ
24ο Κυνήγι Θησαυρού

KYNIGI2013

Νικήτρια Ομάδα : Έκατσ’ η Κουτσή Κατσίκα
Θησαυρός : Καμβάς «Τα μπλουζ των ονείρων μας»
Σημείο εύρεσης : σημείο «Κορυφή» προς την Περιοχή Τρία Μοναστήρια
(σε ένα παγκάκι με θέα όλη την πόλη η «Δανάη» έκλεισε ραντεβού και συνάντησε τελικά τον «Καπετάνιο Γιώργο»)

 2013 xoros 2013

Παρασκευή  01/03/2013 (Κέντρο Gerani Palace)

2013 xoros 2013 01

 

2013 xoros 2013 02

scaraveoi xoros 2013

Sclub2013 kynigi xoros

Με την ομάδα «Έκατσ’ η Κουτσή Κατσίκα» να πανηγυρίζει την 3η της νίκη στο θεσμό, το 24ο Κυνήγι Θησαυρού πέρασε στην ιστορία με χιλιάδες κυνηγούς ευχαριστημένους που έπαιξαν και τους διοργανωτές «Αμελέτητους» να έχουν φέρει με επιτυχία σε πέρας τη δύσκολη αποστολή τους.

«Τα μπλουζ των ονείρων μας» ήταν το θέμα του φετινού παιχνιδιού και οι 45 ομάδες μπήκαν στη διαδικασία να ξανασμίξουν μετά από πολλά χρόνια χωρισμού ένα ζευγάρι, που η τύχη τους είχε ενώσει με παράφορο έρωτα στα νεανικά τους χρόνια στο Ρέθυμνο αλλά οι συγκυρίες της ζωής τους είχαν χωρίσει και οδηγήσει σε άλλα μέρη του κόσμου, με αποτέλεσμα ο έρωτάς τους να μείνει ανεκπλήρωτος.

Έτσι η «Έκατσ’ η Κουτσή Κατσίκα» ως «Δανάη» κατάφερε και έκλεισε ραντεβού και συνάντησε τελικά τον «Καπετάνιο Γιώργο», ρόλο που είχαν οι διοργανωτές «Αμελέτητοι»,  στο σημείο «Κορυφή» προς την Περιοχή Τρία Μοναστήρια, σε ένα παγκάκι με θέα όλη την πόλη και εκεί να ολοκληρωθεί η διαδρομή των γρίφων και να τελειώσει ένα ωραίο παιχνίδι, το οποίο κράτησε σε εγρήγορση όλες τις ομάδες έως το τέλος.

Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού ήταν η ευρηματικότατα.
Γρίφοι στηριγμένοι στην τοπική ιστορία, γρήγοροι ρυθμοί και «έξυπνες» λύσεις, προκάλεσαν έντονο ενδιαφέρον σε όλους τους κυνηγούς, που επιδόθηκαν με μανία στην αποστολή τους και προσπάθησαν να φέρουν αίσιο τέλος στην ερωτική ιστορία, στην οποία είχαν ρόλο πρωταγωνιστή.

ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΧΟΡΟ

Το 24ο Κυνήγι Θησαυρού ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής στο Κέντρο «Γεράνι Παλλάς». Ήταν ο πιο μεγάλος χορός που έχει δοθεί ποτέ καθώς περίπου 1250 άτομα βρέθηκαν εκεί για να γιορτάσουν την έναρξη του τριημέρου και να πάρουν τα πρώτα στοιχεία για το παιχνίδι που θα ακολουθούσε.

Οι «Αμελέτητοι» παρουσίασαν την ιστορία ενός ανεκπλήρωτου έρωτα. Δύο νέοι, ο Γιώργος και η Δανάη, είχαν ερωτευθεί ο ένας τον άλλο με την πρώτη ματιά. Όμως το 1992 όλα τέλειωσαν ξαφνικά όταν η οικογένεια της Δανάης μετακόμισε από το Ρέθυμνο στο Παρίσι και οι δύο νέοι χώρισαν για πάντα. Η Δανάη έγινε διάσημη ερμηνεύτρια κλασσικού ρεπερτορίου, την οποία μάλιστα οι κυνηγοί «γνώρισαν» μέσα από συνέντευξή της στον Αλέξη Κωστάλα, η οποία προβλήθηκε σε βίντεο. Ο Γιώργος έγινε ναυτικός και γύρισε όλο τον κόσμο. Όμως 22 χρόνια μετά η τύχη ήθελε τους δύο ερωτευμένους να σμίξουν ξανά και μάλιστα ο έρωτας τους να μείνει στην ιστορία!

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com
24854 Views