Ομάδα Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού
Copyright © Σκαραβαίοι Club - www.sclub.rethymnon.com

Σκαραβαίοι Club - ΚΥΝΗΓΙ 2003

Διοργάνωση : ALTER EGO
14ο Κυνήγι Θησαυρού

2003big 

Νικήτρια Ομάδα : "ΑΡΚΑΛΟΙ"
Θησαυρός : Ένα Βασιλικό Στέμμα
Σημείο εύρεσης : Στο φοίνικα της αυλής του Αγ. Παντελεήμονα στον Τίμιο Σταυρό

Ραδιοφωνικό Σποτ 2003

Δείτε περισσότερα βίντεο στην σελίδα μας στο youtube
http://www.youtube.com/user/scaraveiclub

next 24 2003 Ραδιοφωνικό Σποτ.mp3
Την χρονιά του 2003 τραγουδήσαμε το Asereje  -  Las Ketchup  και χορέψτε μαζί μας....
Μέγεθος : 3,8 ΜΒ  -  Διάρκεια : 2' min & 40'' sec.

Ο πιο κεφάτος γάμος του Ρεθύμνου...

Ο γρίφος των επτά σημείων αλλά και η αφίσα του Τίτου Σηφακάκη είχαν προκαλέσει εντονότατο ενδιαφέρον, πολύ καλές κριτικές για τους "Alter Ego" και την βεβαιότητα ότι θα παίξουμε: σ' ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Ήρθε: και ο χορός των ομάδων την Παρασκευή οπότε το ενδιαφέρον μετατράπηκε σε ενθουσιασμό αφού οι A1ter Ego είχαν οργανώσει ένα εκπληκτικό show με τους γάμους του Λαλάκη και της Ανθούλας.

Εκεί οι ομάδες έλαβαν τις μπομπονιέρες με: τα κουφέτα του γάμου, ένα κείμενο που τις εισήγαγε στον μύθο του παιχνιδιού καθώς επίσης και ένα γρίφο ο οποίος τους έδιδε να καταλάβουν ότι το Σάββατο κάτι έπρεπε να κάνουν.

O γρίφος αυτός τους οδηγούσε στο πάρκο της οδού Μελισηνού όπου πέρσι είχαν κρύψει τον θησαυρό τους οι Γαλάτες και από εκεί οι ομάδες οδηγούνταν έξω από τον Σύλλογο "Αγάπη" στον Τίμιο Σταυρό.

Οι Alter Ego μάζεψαν τα χρήματα από τα φακελάκια των ομάδων στο γάμο και το ποσό Θα διατεθεί στον Σύλλογο Αγάπη.
Έτσι το Σάββατο έπαιρναν το πρώτο στοιχείο του κυνηγιού της Κυριακής. Η εισαγωγή λοιπόν ήταν πάρα πολλή καλή.

Από τις καλύτερες των τελευταίων ετών, όπως συμφώνησαν όλοι.

Το πρωί της Κυριακής δόθηκε ο πρώτος γρίφος από τον ‘’Τeam FM" που παρέπεμπε τις ομάδες στο "Άνάκτορο του Πρίγκιπα" δηλαδή στο Νομαρχιακό Μέγαρο που λειτούργησε ως αρχηγείο της Οργανωτικής Επιτροπής.
Εκεί διδόταν ο 2oς γρίφος με ένα πιάτο που  τους παρέπεμπε στο Μακρύ Στενό όπου εκεί βρήκαν ντυμένους κάποιους από την ομάδα των διοργανωτών Κινέζους….
Η αλυσίδα των γρίφων έστελνε τις ομάδες ακολούθως στο σπίτι του ολυμπιονίκη Μυγιάκη, στο κτίριο των προσκόπων, στο παλιό Ωρολογοποιείο του Φουσταλιεράκη, στο φαρμακείο Κούνουπα, στην οδό Διογένη Απολλωνιάτη όπου εκεί βρήκαμε κάποιες Τσιγγάνες..., στον Ναό Αγίου Aντωνίου πίσω από το Στρατόπεδο, στο Ωδείο, στον Ναό των Τεσσάρων Μαρτύρων, στον Ναό Αγίου Γεωργίου ΚαλλιΘέας και στο Λύκειo Ελληνίδων.

Όσες ομάδες πέρασαν αυτή τη διαδικασία έπαιρναν τον τελικό γρίφο που ήταν ένα σταυρόλεξο με: κρητικές λέξεις. Αφού έλυναν αυτό το σταυρόλεξο τοποθετούσαν πάνω ένα άλυτο σταυρόλεξο και αφού αφαιρούσαν τα σημειωμένα τετράγωνα έπρεπε:
να σχηματίσουν τη λέξη "ΤΙΤΟΣ".
Κάτω από το σταυρόλεξο ήταν σχεδιασμένος ένας φοίνικας και πίσω από τον κορμό του ένας τοίχος.

'Έπρεπε λοιπόν να ανέβουν στον Τίμιο Σταυρό και στην είσοδο της αυλής του Αγίου Παντελεήμονα να σκάψουν στην ρίζα του φοίνικα που υπάρχει εκεί και να βρουν ένα ξύλινο κουτί με το μήνυμα επιστρέψουν στο αρχηγείο για να στεφτεί ο νικητής.

Η πρώτη ομάδα που έφτασε πρώτη και έσκαψε σωστά για να βρεί τον θησαυρό , ο οποίος ήταν ένα ακριβές εξαιρετικό αντίγραφο Βυζαντινού Βασιλικού στέμματος το οποίο σήμερα  χρησιμοποιούν οι Ρώσοι για τους γάμους τους , ήταν η ομάδα των ΑΡΚΑΛΩΝ.

Αγαπητοί μας ALTER EGO σας ευχαριστούμε πολύ για το επιτυχημένο παιχνίδι που διοργανώσατε για εμάς, αλλά και για τον πιο κεφάτο ‘’γάμο’’ που μας καλέσατε την Παρασκευή το βράδυ..

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com
24858 Views