Ομάδα Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού
Copyright © Σκαραβαίοι Club - www.sclub.rethymnon.com
Σκαραβαίοι Club - ΚΥΝΗΓΙ 2010

Διοργάνωση : ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ
21ο Κυνήγι Θησαυρού

2010 kynigi afisa

WEB Site: www.argosxoloi.gr 

 

Νικήτρια Ομάδα : ΝΑΤΑ ΚΕΦΑΤΑ
Θησαυρός : Σεντούκι θησαυρού
Έπαθλο : Κρητικό Μαχαίρι
Σημείο εύρεσης :Πλ. Αγ.Στρατιώτη - Φοίνικας

 

 2010 kynigi xoros 006 2010 kynigi xoros 002

2010 kynigi xoros 004 2010 kynigi xoros 003

 Χορός για το Κυνήγι Θησαυρού, Παρασκευή 29/1/2010
Κυνήγι Θησαυρού 29-31/1/2010

Δείτε περισσότερα βίντεο στην σελίδα μας στο youtube
http://www.youtube.com/user/scaraveiclub

next 24 2010 Ραδιοφωνικό Σποτ.mp3
Το Radio-σποτ 2010 των Σκαραβαίων είναι μια διασκευή του Copacabana από το τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ γνωστής κινητής τηλεφωνίας με τίτλο "Σήμα καμπάνα..."
Μέγεθος : 3,6 ΜΒ  -  Διάρκεια : 1' min & 55'' sec.

Στην ιστορία του πιο επιτυχημένου θεσμού πέρασε η 21η διοργάνωση του Κυνηγιού του Χαμένου Θησαυρού, που κράτησε σε εγρήγορση επί δύο ημέρες τους τρεις και πλέον χιλιάδες κυνηγούς του Ρεθύμνου και έστειλε τα μέλη της ομάδας «Νάτα Κεφάτα» στον έβδομο ουρανό!

Η “Νάτα Κεφάτα” είναι η ομάδα που έκοψε πρώτη το νήμα του 21ου Κυνηγιού του Χαμένου Θησαυρού στο Ρέθυμνο και θριάμβευσε, βρίσκοντας τη λύση του «Τελευταίου κόλπου» των Αργόσχολων. Τη νίκη τους, τα μέλη της ομάδας την αφιέρωσαν στον άτυχο των “Νάτα Κεφάτα”, τον Σήφη Παπαδάκη, που το πρωί του Σαββάτου είχε ένα ατύχημα και βρέθηκε στο νοσοκομείο. Πριν το δημαρχείο, μάλιστα, πέρασαν από το Νοσοκομείο για να ενημερώσουν τον φίλο τους για τη μεγάλη τους επιτυχία.

Τα μέλη των “Νάτα Κεφάτα” σήκωσαν ψηλά τον θησαυρό, που δεν ήταν άλλος από το… μαχαίρι – κειμήλιο, που είχε κλαπεί στην προκυνηγετική περίοδο από σπίτι συλλέκτη στο Ρέθυμνο, όπως μας είχαν ενημερώσει οι διοργανωτές.
Ο θησαυρός ήταν κρυμμένος κάτω από τον μοναδικό φοίνικα της Πλατείας Αγνώστου Στρατιώτη και από εκεί οι νικητές, έχοντας μαζί τους τα κατάλληλα εργαλεία κατάφεραν να τον ξεθάψουν.

Όλη την ημέρα, περισσότεροι από τρεις χιλιάδες κυνηγοί από 46 ομάδες ξεχύθηκαν στους δρόμους του Ρεθύμνου, προσπαθώντας να λύσουν τους γρίφους των Αργόσχολων, που κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με την καλοδουλεμένη δουλειά τους, αλλά και την ποικιλία των γρίφων, που αναφέρονταν στην ιστορία της πόλης και των ανθρώπων της.

Ο Π. Σόμπολος στο χορό του Κυνηγιού

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com
24909 Views