Ομάδα Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού
Copyright © Σκαραβαίοι Club - www.sclub.rethymnon.com
Σκαραβαίοι Club - ΚΥΝΗΓΙ 2012

Διοργάνωση : ALTER EGO
23ο Κυνήγι Θησαυρού

2012 afisa 23o kinigi 

Νικήτρια Ομάδα : ΑΜΕΛΕΤΗΤΟΙ 
Θησαυρός : 
Σίβυλλα η Ρεθύμνια
Σημείο εύρεσης : 
ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας (Τζουδερών)

Web: www.alterego.com.gr

 Κυνήγι Θησαυρού 11-12/02/2012

 Ανάλυση Παρασκευής

Ανάλυση 23ου Κυνηγιού Θησαυρού Κατεβάστε την Ανάλυση πατώντας εδώ
Ανάλυση Σαββάτου
Ανάλυση 23ου Κυνηγιού Θησαυρού Κατεβάστε την Ανάλυση πατώντας εδώ
Ανάλυση Κυριακής
Ανάλυση 23ου Κυνηγιού Θησαυρού Κατεβάστε την Ανάλυση πατώντας εδώ

Δείτε περισσότερα βίντεο στην σελίδα μας στο youtube
http://www.youtube.com/user/scaraveiclub

 next 24 2012 Ραδιοφωνικό Σποτ.mp3

Για την χρονιά 2012 τραγουδήσαμε "Αν θέλω να κερδίσω εγώ ..." σε μουσική των Vegas.
Μουσική επιμέλεια-Ηχοληψία:Bαγγέλης Ματσουλιάδης
Τραγουδιστές: Νίκος Μιχάλας, Στράτος Μιχάλας,Παραγιουδάκη Μαρία, Ματσουλιάδης Βαγγέλης.
Κιθάρες : Τσαγκαράκης Μιχάλης

Μέγεθος : 4,1 ΜΒ  -  Διάρκεια : 2' min & 52'' sec.

Άξιοι «διαδοχής» αναδείχθηκαν οι «Αμελέτητοι», πέντε χρόνια μετά την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση – θεσμό για το Ρέθυμνο. Το 23ο Κυνήγι Θησαυρού, που διοργάνωσαν φέτος οι Alter Ego πέρασε στην ιστορία, έχοντας πρώτα κρατήσει σε εγρήγορση για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο χιλιάδες κυνηγούς 41 συνολικά ομάδων που βρέθηκαν στην εκκίνηση.

Θριαμβευτές οι «Αμελέτητοι», που αναλαμβάνουν πλέον την 24η διοργάνωση του 2013, καλούμενοι να συνεχίσουν ένα παιχνίδι που συναρπάζει τους ρεθυμνιώτες. Οι Alter Ego και η Σίβυλλα η Ρεθύμνια παρέδωσαν το θησαυρό, που φέτος δεν χρειάστηκαν τσάπες για να ξεθαφτεί! Ένας μόνο κωδικός (pin) και μία κάρτα αυτόματης ανάληψης από ΑΤΜ ήταναρκετά για να λήξει το παιχνίδι.

Από το βράδυ της Παρασκευής ως και το βράδυ της Κυριακής οι ομάδες έπαιξαν συνολικά 34 γρίφους, που βασίστηκαν στην ιστορία της Σίβυλλας της Ρεθύμνιας, μαζεύοντας κάρτες ταρό και καταλήγοντας μέσα από ένα προσκοπικού τύπου ταχύ οδοιπορικό στον θησαυρό, που ήταν κρυμμένος σε ένα …ΑΤΜ τράπεζας στην οδό Τσουδερών!

Η ικανοποίηση των μελών των Αμελέτητων ήταν έκδηλη στα πρόσωπα τους, την ώρα που νικητές έφτασαν στο 2ο δημοτικό σχολείο, όπου στήθηκε το αρχηγείο των διοργανωτών το Σάββατο και την Κυριακή, λόγω της κατάληψης που ήταν σε εξέλιξη στο δημαρχείο. Σήκωσαν στα χέρια τους τον θησαυρό – άγαλμα της Σίβυλλας και έριξαν την αυλαία της φετινής διοργάνωσης.

Ο χορός των ομάδων και το μυστικό της Σίβυλλας

Το έναυσμα δόθηκε την Παρασκευή το βράδυ στο κέντρο «Πέλαγος», όπου είχαν κληθεί οι «Ιερές Αδελφότητες». Εκεί, μετά από μια σύντομη αναδρομή στο θεσμό του κυνηγιού και αφού οι Αδελφότητες είδαν για πρώτη φορά βίντεο από πολύ σημαντικές στιγμές της ιστορίας του θεσμού, ξεκίνησε η παρουσίαση της «μυστήριας ιστορίας» που ζούσαν τον τελευταίο χρόνο οι Alter Ego. Τρία μέλη της ομάδας είχαν κληθεί σε ένα ταξίδι στο χρόνο, χωρίς να γνωρίζουν ποιους θα συναντούσαν και για ποιο λόγο. Μηχανή του χρόνου ήταν ο κομποστοποιητής και το ηλιακό ρολόι, τα οποία είχαν κερδίσει ως θησαυρούς στα παιχνίδια του 2011 και του 2002 αντίστοιχα.

ΚΑΤ/ΞΗ ΟΜΑΔΑ
1 ΑΜΕΛΕΤΗΤΟΙ
2 ΝΑΤΑ ΚΕΦΑΤΑ
3 ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ
4 ΜΑΛΑΓΑΝΕΣ
5 ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ
6 ΕΚΑΤΣ’ Η ΚΟΥΤΣΗ ΚΑΤΣΙΚΑ
7 ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ -ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ
8 ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ
9 ΧΟΧΛΙΟΙ
10 ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ
11 ΓΑΛΑΤΕΣ
12 ΣΟΙ ΑΝΑΜΑΖΩΞΑΡΗΔΩΝ
13 ΚΡΑΣΟΚΟΥΡΟΥΠΕΣ
14 ΜΠΑΓΑΣΕΣ
15 ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ
16 ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ
17 ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΑΝΕΣΤΙΟΙ
18 ΚΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ
19 ΟΙ ΑΛΛΟΙ
20 ΑΦΟΡΤΙΣΤΟΙ
21 ΑΡΚΑΛΟΙ
22 ΦΕΥΓΑΤΟΙ
23 ΓΚΟΥΣΚΟΥΝΗΔΕΣ
24 ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΙ
25 ΤΟΞΟΚΡΟΤΑΛΟΙ
26 ΛΕΣΧΗ ΜΑΜΟΥΝΩΝ
27 ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΥΛΑ
28 ΔΕΙΞΕ ΣΤΡΑΒΕ ΤΟΥ ΑΛΗΘΩΡΟΥ
29 ΤΖΙΤΖΙΚΟΤΡΙΧΙΔΕΣ
30 ΓΙΑΡΕΜΗΔΕΣ
31 ΚΑΡΝΙΒΑΛΟΙ
32 ΕΜΕΙΣ & ΕΜΕΙΣ
33 ΜΠΟΥΝΤΑΛΙΑ
34 ΠΕΡΙΗΓΗΤΕΣ
35 ΑΝΕΜΟΜΥΑΛΟΙ
36 ΜΑΧΜΟΥΡΛΗΔΕΣ
37 ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΕΣ
38 ΑΓΓΟΥΡΟΞΥΠΝΗΜΕΝΟΙ
39 ΑΟΥΤΣΑΪΝΤΕΡΣ
40 ΦΛΟΥ
41 ΠΑΙΞΕ – ΓΕΛΑΣΕ
42 ΨΑΘΟΥΡΙΑ

Όλη τη μαγειρικήτους διάθεση έβγαλαν οι ομάδες που συμμετέχουν στο 23ο Κυνήγι Θησαυρού των Alter Ego, που το βράδυ της Δευτέρας κατάφεραν να γεμίσουν με μυρωδιές το «Σπίτι του Πολιτισμού» στο πλαίσιο του διαγωνισμού κρητικής μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής που έγινε με αφορμή τη λήξη του διαδικτυακού παιχνιδιού, υπό την αιγίδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης.

Τα φαγητά και τα γλυκά τα δοκίμασε και τα βαθμολόγησε η επιτροπή που αποτελούνταν από τους κ.κ. Νίκο Ψιλάκη, δημοσιογράφο – συγγραφέα, Μαρία Ψιλάκη, ερευνήτρια – συγγραφέα και τους αρχιμάγειρες Στέλιο Φανουράκη, Νίκο Αναστασόπουλο και Όθωνα Χριστουλάκη.

Τα μέλη της επιτροπής αφού είδαν και δοκίμασαν τα φαγητά και τα γλυκά που παρουσιάστηκαν στον διαγωνισμό παρέδωσαν τις βαθμολογίες τους.
Η εκδήλωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, ενώ πραγματοποιήθηκε ομιλία του συγγραφέα και δημοσιογράφου, Νίκου Ψιλάκη και ακολούθησε …γευσιγνωσία από τους εκατοντάδες κυνηγούς που κατέκλυσαν το «Σπίτι του Πολιτισμού»!

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com
24959 Views