Ομάδα Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού
Copyright © Σκαραβαίοι Club - www.sclub.rethymnon.com

ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Αυτό έγινε πραγματικότητα το απόγευμα της Κυριακής και οι «Μαλαγάνες» μπορούν να υπερηφανεύονται ότι έφτασαν πρώτοι στη λύση του γρίφου του θησαυρού, αποκρυπτογραφώντας εγκαίρως το γενεαλογικό δέντρο του Ιεροκλή, καταφέρνοντας έτσι να εντοπίσουν το σημείο του θησαυρού και να τον ξεθάψουν. Ο θησαυρός βρισκόταν θαμμένος στη νότια είσοδο του δημοτικού κήπου και δεν ήταν άλλο από την πραγματική φωτογραφία της αφίσας, που ήταν τοποθετημένη σε κύλινδρο και συνοδευόταν από έναν στίχο της Ιλιάδας του Ομήρου.

Τα πανηγύρια στο δημαρχείο λίγο μετά την ανακάλυψη του θησαυρού ήταν ξέφρενα και τα χειροκροτήματα από όλες τις ομάδες ζεστά, απόδειξη για μία ακόμα χρονιά ότι το παιχνίδι ενώνει όλους τους κυνηγούς, ανεξάρτητα από νικητές και «χαμένους».

Το σκηνικό που είχαν στήσει τα μέλη της ομάδας της «Κατσίκας» ήταν μοναδικό και ξεκίνησε από την Παρασκευή το βράδυ στο χορό των 44 ομάδων, συνεχίστηκε με τις δοκιμασίες του Σαββάτου που μοίρασαν γέλιο και ξενοιασιά στους κυνηγούς για να ολοκληρωθεί την Κυριακή με το καλύτερο παντοπωλείο της πόλης στην είσοδο του Δημαρχείου!

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
(ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Πάρτυ ήθελαν και πάρτυ έκαναν οι «Κατσίκες» την Παρασκευή το βράδυ. Ξεφεύγοντας από τα καθιερωμένα, τα μέλη της «Κατσίκας» απέφυγαν τα πολλά λόγια και με τη συνδρομή του συγκροτήματος του Μάνου Μαλαξιανάκη από τα Χανιά κατάφεραν να κάνουν όλους τους κυνηγούς να διασκεδάσουν και να χορέψουν. Δεν έλειψαν και οι «δοκιμασίες» για τις ομάδες, αφού κάθε μία είχε αναλάβει να έχει έτοιμο ένα μέλος της με τη μορφή ενός από τους πέντε ήρωες των προσωπογραφιών, που τον τελευταίο μήνα – μέσα από GOODnet.gr – είχαν αποκαλύψει οι διοργανωτές. Έτσι, οι ομάδες ως «Παπα-Σώτερ», «Τηλέμαχοι», «Ρουμπίνες», «Εμμανουέλες» και «Στρατηγοί Φερρούκιοι» πέρασαν από δοκιμασίες και οδηγήθηκαν στην αποκάλυψη του μηνύματος του φετινού παιχνιδιού: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Οι διοργανωτές έδωσαν και τα πρώτα στοιχεία σε όλες τις ομάδες: έναν πάπυρο, που τους καλούσε στον γάμο της Φορτέτζας, στο τελείωμα του γυμνασιακού παιχνιδιού το μεσημέρι του Σαββάτου, αλλά και το ταμπλώ με το γενεαλογικό δέντρο, στο οποίο καλούνταν να τοποθετήσουν τους 26 ήρωες των προσωπογραφιών οι κυνηγοί για να φτάσουν τελικά στον θησαυρό. Πήραν επίσης, την πρώτη τάπα του δέντρου, με τη νεκρή γιαγιά, την Αδαμαντία.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Το παιχνίδι του Σαββάτου ξεκίνησε με τους διοργανωτές να μοιράζουν μπομπονιέρες σε κάθε μία από τις ομάδες του 25ου Κυνηγιού του Θησαυρού.

Κάθε μπομπονιέρα είχε καραμέλες σε διάφορα χρώματα και η κάθε μία είχε τη φωτογραφία ενός αγάλματος. Με την μπομπονιέρα ανά χείρας οι κυνηγοί ξεκινούσαν τις δράσεις του Σαββάτου. Σε κάθε δράση, η «Κατσίκα» στόλιζε την μπομπονιέρα με δύο χρωματιστές χάντρες.

Αρχικά κλήθηκαν οι ομάδες να βγάλουν μια οικογενειακή φωτογραφία στα πρότυπα της αφίσας και να την πάνε στους διοργανωτές που βρίσκονταν στην πλατεία της Νομαρχίας, στο άγαλμα του Κωστή Παπαδάκη.

Στη συνέχεια, η «Κατσίκα» ζήτησε από τις ομάδες να ντύσουν ένα μέλος τους με όσο περισσότερα ρούχα και να το στείλουν στο άγαλμα του παπα -Βοργιαδάκη στη Μικρή Παναγία. Εκεί, τα ρούχα συγκεντρώνονταν για να δοθούν στον Ερυθρό Σταυρό.

Η τρίτη δοκιμασία καλούσε τις ομάδες να βρουν έναν κυνηγό με τατουάζ στο σώμα του να πάει στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου απέναντι από το δημαρχείο. Εκεί, οι διοργανωτές μετρούσαν την απόσταση και το μέγεθος του τατουάζ.

Η τελική δοκιμασία ήταν και πιο διασκεδαστική. Οι ομάδες, έχοντας μαζί τους δύο μήλα, δύο πορτοκάλια, ένα κουταλάκι, ένα βραστό αυγό και ένα λαχανικό ή φρούτο με «αξιοπρεπές μέγεθος» οδηγούνταν στην πλατεία του Αγνώστου Στρατιώτη και έπαιζαν αυγο-μηλο-πορτοκαλο-αγγουροδρομίες!

Οι διοργανωτές στη συνέχεια ζήτησαν τις καραμέλες, κάνοντας το σωστό συνδυασμό χρωμάτων, και οι ομάδες τις πήγαν στο δημαρχείο, όπου είχε στήσει το στούντιο του ο Team FM. Κι εκεί κάπου τελείωνε το παιχνίδι του Σαββάτου, αφού πρώτα η «Κατσίκα» έδινε τη δεύτερη τάπα του γενεαλογικού δέντρου, που ήταν η δεύτερη νεκρή, η Ίνγκριντ, αλλά και το μπλοκάκι των «παραγγελιών» με το barcode, που ήταν διαφορετικό για κάθε ομάδα και απαραίτητο για το τσεκάρισμα.

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Η «Κατσίκα» καλούσε στις 8.25 στο δημαρχείο όλες τις ομάδες. Εκεί, αποκαλύφθηκε το καλύτερο παντοπωλείο της πόλης, με τους διοργανωτές να έχουν βάλει τις ποδιές τους και να υποδέχονται τους κυνηγούς. Εκεί, τους παρέδιδαν την τσάντα – δίχτυ, που κουβαλούσαν κάθε φορά που πήγαιναν στο δημαρχείο για τσεκάρισμα και μία σακούλα με τα στοιχεία του πρώτου γρίφου.

Σε κάθε γρίφο, οι διοργανωτές έδιναν μία «τάπα» με τα μέλη της οικογένειας, ενώ με τα προϊόντα κάθε γρίφου οι κυνηγοί έπρεπε να παραδώσουν την παραγγελία στο πρόσωπο που όριζαν κάθε φορά οι διοργανωτές, έχοντας παράλληλα δώσει και την περιγραφή της συγγενικής σχέσης. Αυτό βοηθούσε στη σταδιακή επίλυση του γενεαλογικού δέντρου.

Παράλληλα, οι ομάδες πήραν και ένα μικρό βιβλίο με φωτογραφίες – σκίτσα από διάφορα σημεία της πόλης. Οι ομάδες χωρίστηκαν σε τέσσερα γκρουπ και κάθε γκρουπ έπαιρνε διαφορετικό βιβλίο, με στόχο να αποκλειστούν οι «ρουφιανιές» και η κλοπή. Για να τσεκάρουν τη λύση του γρίφου έπρεπε να πηγαίνουν στους διοργανωτές τη φωτογραφία που ζητούσαν.

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι η «Κατσίκα» είχε φροντίσει να φτιάξει ένα «στατιστικό», κρίνοντας από τις απαντήσεις του διαδικτυακού παιχνιδιού ποιες ομάδες φαίνονταν να έχουν επικοινωνία μεταξύ τους. Έτσι, αυτές τις ομάδες τις έβαλαν σε διαφορετικά γκρουπ φωτογραφιών, προσπαθώντας να σταματήσουν τις αλληλοκαλύψεις!

ΟΙ ΓΡΙΦΟΙ


1ος γρίφος:
τρία μήλα με αυτοκόλλητα του παραγωγού GEO TSAKIRIS, που οδηγούσαν στο Καφενείο «Φλοίσβος» του Τσακίρη στην παραλία, γιατί φημιζόταν για τα πατατάκια τσιπς.

2ος γρίφος: τρία γλυκά βραχάκια με αυτοκόλλητα τα ονόματα «Αράπης», «Γκόλφω», «Σκίστρα», που οδηγούσε στα βράχια «του Σταρά» στην περιοχή Κιουλούμπαση δίπλα στο πάρκινγκ.

3ος γρίφος: τέσσερις κάρτες με τις μορφές ποδοσφαιριστών ομάδων, με κενά γράμματα για το όνομα κάθε ένα από αυτούς. Τα ονόματα των παικτών προκύπτουν συνδυάζοντας ομάδα/έτος/αριθμό φανέλας. Έβγαινε το «Στρατηγός Κάμπελ Ίαν Ρος» και οδηγούσε στην ομώνυμη οδό στα Μυσσίρια.

4ος γρίφος: ένα μεγάλο ραπάνι τυλιγμένο σε χοντρό “χασαπόχαρτο” ώστε να θυμίζει βόμβα. Στην κορυφή είχε φυτίλι. Οδηγούσε στο καφενείο του Σταμάτη στην οδό Αρκαδίου, στη στοά δίπλα στο Benetton, το οποίο ήταν στέκι αντιβενιζελικών. Εκεί μία ομάδα βενιζελικών “έριξε” μια βόμβα φάρσα (ραπάνι τυλιγμένο σε χαρτί) στο καφενείο των αντιπάλων.

5ος γρίφος: Μπλε τετράδιο Ωδικής. Στην ετικέτα έγραφε Σχολείο και σχολικό έτος και μέσα το δημοτικό τραγούδι «Τα πήραμε τα Γιάννενα». Οδηγούσε στο σπίτι του δασκάλου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Εμμανουήλ Λινοξυλάκη, που πέθανε στην έδρα. Το σπίτι βρίσκεται στην οδό Επιμ. Μαρούλη 15.

6ος γρίφος: Απομίμηση φωτογραφικού φιλμ με λάρνακες με απεικονίσεις από λουλούδια, λίγο σπασμένες και το αγαλματάκι του Όσκαρ. Οδηγούσε στο δημοτικό σχολείο των Αρμένων, λόγω της βραβευμένης ταινίας «Σπασμένα Λουλούδια» που δημιουργήθηκε από τους μαθητές.

7ος γρίφος: Κονσέρβα με καλαμαράκια, μάρκας “Wreck”. (wreck=ναυάγιο). Η παραποιημένη ετικέτα έδινε τις κατάλληλες πληροφορίες. Οδηγούσε στην άγκυρα ιστιοφόρου που ναυάγησε στην παραλία του Ρεθύμνου, στο χώρο Λιμενικό Ταμείο (βόρεια κτιρίου Δελφίνι). Η άγκυρα μεταφέρθηκε πρόσφατα εκεί (νέα ασφαλής συσκευασία) - προηγούμενη τοποθεσία έξω από το ξενοδοχείο Κύμα.

8ος γρίφος: Απομίμηση προφυλακτικών STOP, αλλά με την ονομασία PRIVE. Οδηγούσε στα ιδιαίτερα (prive) της ταβέρνας Χατζηορφανού. Σώζεται ερειπωμένη στη διασταύρωση προς Ξηρό Χωριό. Τα μόνα που σώζονται σήμερα.  Λειτουργούσαν σαν χώρος ιδιαίτερων συναντήσεων και ταβέρνα.

9ος γρίφος: Κεσεδάκι με ρυζόγαλο. Ήταν καλυμμένο με λαδόκολλα όπου “κρύβονταν” τα αρχικά. Τα αρχικά ήταν γραμμένα με αόρατο μελάνι. Αποκαλύπτονταν με χρήση φλόγας. Οδηγούσε στο Κ.Η.Φ.Η. (κέντρο ημερήσιας φροντίδας ηλικιωμένων) στην Πλατεία Μικρασιατών.

10ος γρίφος: Σε πρόχειρο χαρτί (από κάποια παρτίδα κουμ-καν) ήταν τυλιγμένα 1 βέλο και 1 φτερό. Οδηγούσε στο Πιλοποιείον Καλαϊτζάκη Μαρίας (η νικήτρια της παρτίδας) στην οδό Χαιρέτη 21, της οποίας παλαιότερη ονομασία ήταν οδός Καθαρά. Λύνεται από το 1ο γράμμα της κάθε παίκτριας, με τη σειρά που έβαλαν καπέλο. Το Νο 21 είναι οι πόντοι της Μαρίας, στο τέλος της παρτίδας.

11ος γρίφος: Σακουλάκι με συσκευασμένο βραστάρι. Η ετικέτα έδινε τα στοιχεία. Οδηγούσε στην οδό Μπεργαδή. Λύνεται με το ποίημα “Απόκοπος” του Μπεργαδή (Ρεθύμνιος ποιητής της Αναγέννησης), ποίημα με 558 στίχους (από τα 558 γραμμάρια). δια τα την “Αναγέννησιν” του οργανισμού, μετά……”από κόπον”.

12ος γρίφος: Δίσκος βινυλίου 45 στροφών. Στο εξώφυλλο και στις ετικέτες δίνονταν τα στοιχεία. Αντί των φωτογραφιών του συγκροτήματος DOORS εικονίζονταν 2 γνωστοί Μαρινάκηδες, ο δήμαρχος Μαρινάκης και ο Μαρινάκης του Ολυμπιακού και ένα ερωτηματικό. Οδηγούσε στη λεωφ. Ηγ. Γαβριήλ 85, 87, 89. Η λύση είχε ως εξής: Το 3ο πρόσωπο έχει επίσης επώνυμο Μαρινάκης (Ηγούμενος Γαβριήλ). 3 πόρτες (doors) όμοιες, στη σειρά.. Best of 85-89, αντιστοιχεί στους αριθμούς της οδού.

13ος γρίφος: Μια καπνιστή ρέγγα ήταν τυλιγμένη σε φύλλο εφημερίδας της 8/11/1967, με θέμα την επίσκεψη του βασιλιά στο Ρέθυμνο. Οδηγούσε στο Λύκειο Ελληνίδων για τη θεατρική παράσταση “ο βασιλεύς της ρέγκας”. Πρωταγωνιστής ο Θεμ. Βαλαρής. Χρονολογία 8/5/1922 (παραποίηση εφημερίδας). Λέξη “βασιλεύς” με bold.

14ος γρίφος: Εύα και καταραμένο φίδι. Σακουλάκι με αλάτι, μάρκας ΕΥΑ. Η παραποιημένη ετικέτα έδινε τις κατάλληλες πληροφορίες. Ξενοδοχείο «Παράδεισος» στη λ. Κουντουριώτη του Αλατσά.

15ος γρίφος: Κορνίζα με φωτογραφία του γνωστού Βιτρώ των Χριστουγέννων στο Δημαρχείο. Στο εσωτερικό της υπήρχε η οδηγία χρήσης. Οδηγούσε στον καλλιτέχνη και καθηγητή, Φρίξο Θεοδοσάκη. Οι ομάδες πήγαιναν στο Π.Κ. στο κτίριο Επιστημών Αγωγής. Η οδηγία “κορνίζα κατάλληλη για διπλώματα” (παρέπεμπε στο Πανεπιστήμιο).

16ος γρίφος: Σακουλάκι με φακή. Η ετικέττα απεικόνιζε τα φυτά της φακής και της χαρουπιάς. Περιείχε μίγμα φακής και χαρουπόσπορων. Αναγραμματισμός της φράσης “ΦΑΚΗ ΟΝΔΟΥΡΑΣ». Οδηγούσε στον παλιό χαρουπόμυλο Ορφανουδάκη στην πρώην Αγροτική Τράπεζα στην Καλλιθέα.

17ος γρίφος: Κορδέλλα μέτρησης, μάρκας RECOR. Η ετικέτα έδινε τις κατάλληλες πληροφορίες. Για να βρεθεί το ρεκόρ, έπρεπε να ξετυλιχτεί. Οδηγούσε στον γυμναστή Μιχάλη Μαράκη και στο Γυμναστήριο 1ου Γυμνασίου στον Τίμιο Σταυρό. Είχε κάνει πανελλήνιο Ρεκόρ δισκοβολίας, 56.80m το 1971.Η λέξη RECOR είναι γραμμένη λάθος, γιατί το ρεκόρ δεν αναγνωρίστηκε.

18ος γρίφος: Αυγοθήκη 4 θέσεων. Στη μία θέση υπήρχε αυγό, στις υπόλοιπες χυμένες τέμπερες. Εσωτερικά το logo. Logo με 3 σφραγίδες σε σχήμα μόσχου + 3 αρχικά (Ηλίας, Δημήτρης, Γιώργης). Οδηγούσε στην οδό Μόσχων στον Μασταμπά για τους αδελφούς ζωγράφους με το όνομα Μόσχος.

19ος γρίφος: Βαζάκι με γλυκό τριαντάφυλλο. Στην ετικέτα φαίνονταν 3 μετάλλια και η Μονή Αρκαδίου. Οδηγούσε στον Ευάγγελο Τριαντάφυλλο, φωτογράφο- ΦΩΤΟ Αρκάδι, στη Λ. Κουντουριώτου. Ήταν νικητής αρκαδιοδρόμος 3 φορές τα έτη 47, 49, 51.

20ος γρίφος: Κασέττα “ΟΙ ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΕΣ”, με 12 τραγούδια γνωστών καλλιτεχνών, στην ετικέτα. Οδηγούσε στην οικογένεια Σταγάκη και στο Οργανοποιείο Σταγάκη, στην οδό Χατζημιχάλη Γιάνναρη 45. Λύση κωδικοποίησης = ΧΟΡΔΗ ΝΤΟΓΚΑΛ ΛΥΡΑ ΝΤΙ ΚΡΕΤΑ. Από bar code βγαίνει η σειρά των 12 τραγουδιών. Από το χρόνο κάθε τραγουδιού, τα αντίστοιχα γράμματα. Τα λεπτά χωρίζονται από τα δευτ/πτα με “:” (επίσης το ίδιο για τίτλο και καλλιτέχνη). Η οικογένεια Σταγάκη χρησιμοποιεί ειδική παραγελία χορδών της εταιρείας DOGAL, γνωστές ως ‘LYRA DI CRETA”.

21ος γρίφος: Πακέτο χαρτοπετσέτες. Σε 4 από αυτές ήταν γραμμένες 4 μαντινάδες. Οδηγούσε στο εστιατόριο Σκεπετζή στην οδό Αρκαδίου 54. ο 1ος, 2ος, 3ος, 4ος στίχος από τις αντίστοιχες στροφές, σχηματίζουν τη γνωστή μαντινάδα που παραπέμπει στον Σκεπετζή, μαντινάδα που είχε πει πελάτης στον εστιάτορα για να μην πληρώσει.

22ος γρίφος: Βαζάκι με ταλκ. Η ετικέττα έδινε τις καταλληλες πληροφορίες. Η φίρμα FORTUNA (τύχη) παραπέμπει στο περιστατικό όπου ο Βουλγαράκης γλίτωσε την επιβίβαση στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ όταν αυτό ναυάγησε. Οδηγούσε στον Γιατρό Βουλγαράκη (μαιευτήρας) γνωστό για τη φιλανθρωπία του. Η κλινική του βρισκόταν στην οδό Δρουλίσκου 20. Κώδικας: πας τα γράμματα 1 βήμα πίσω στο αλφάβητο, επειδή η εταιρεία είναι πάντα 1 βήμα μπροστά..

23ος γρίφος: Σακοράφα περασμένη σε χαρτόνι που έφερε την υπογραφή και το έτος. Στοιχεία του γρίφου η σακοράφα, η ημερομηνία 1897 (Κρητική Επανάσταση) και η υπογραφή ζωγράφου (“Γιαννης”) γραμμένη με πινέλο. Η λύση οδηγούσε στον Γιάννη Ζωγραφάκη ή Σγουραφογιάννη ή Σακόραφο (αγωνιστής που αποκεφαλίστηκε από τους Τούρκους) στην οδό Σγουραφογιάννη (Περιβόλια).

24ος γρίφος: Κουτί με στόκο ή γύψο. Στην ετικέτα υπήρχε μία φράση στα Τουρκικά. Μετάφραση από Τούρκικα για “κιόσκια επικάλυψη” (σοβάς ή γύψος). Οδηγούσε στο κιόσκι της τεχνοτροπίας Τσατμά που σώζεται στην πόλη μας, στην Καστρινογιαννάκη 35 (Πλ. Μητροπόλεως).

Γρίφος joker (μπορούσαν οι ομάδες να το «κάψουν» μέχρι τον 19ο γρίφο): Μπομπονιέρα με πέντε καραμέλες. Ήταν τυλιγμένες με χρωματιστά χαρτάκια, που τα τέσσερα είχαν μια φωτογραφία από άγαλμα της πόλης. Όλα τα αγάλματα είναι φιλοτεχνημένα από Τήνιους γλύπτες. Το 5ο άγαλμα που αναζητούνταν είναι αυτό του Ευαγγ. Φραγκιαδάκη (γλύπτης Ευστρ. Φιλιπότης) στην ανατολική είσοδο του δημοτικού κήπου.

Ο ΓΡΙΦΟΣ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

Οι «Μαλαγάνες» πήραν πρώτοι τον γρίφο του θησαυρού και μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα κατάφεραν να τον λύσουν! Η «Κατσίκα» έδινε έναν χάρτη της πόλης και ένα απόκομμα από ημερολόγιο με την ημερομηνία της Κυριακής, δηλαδή 16 Φεβρουαρίου, γιορτή του Ασώτου. Πίσω είχε γραμμένη μία μαντινάδα: «Κάνε του δέντρου τα κλαδιά, δρόμους της πολιτείας, να βρεις τον εορτάζοντα της ημερομηνίας».

Ανατρέχοντας, λοιπόν, οι ομάδες στις προσωπογραφίες, καλούνταν να καταλήξουν ότι ο άσωτος υιός της οικογένειας ήταν ο Προκόπης και αφού αφαιρούσαν το αυτοκόλλητο από το ταμπλώ του γενεαλογικού δέντρου, έμεναν μόνο τα κλαδιά, που ήταν δρόμοι της πόλης. Αφού τοποθετούσαν το ταμπλώ πάνω στον χάρτη, κατέληγαν στο σημείο που ήταν ο θησαυρός, δηλαδή στη νότια είσοδο του κήπου.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΛΛΕΡΓΗ

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
1. ΜΑΛΑΓΑΝΕΣ
2. ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ
3. ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ
4. ΓΑΛΑΤΕΣ
5. ΝΑΤΑ ΚΕΦΑΤΑ
6. ΑΜΕΛΕΤΗΤΟΙ
7. ALTER EGO
8. ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗΔΕΣ
9. ΣΟΪ ΑΝΑΜΑΖΩΞΑΡΗΔΩΝ
10. ΟΙ ΑΛΛΟΙ
11. ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ - ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ
12. ΑΡΚΑΛΟΙ
13. BOUDALIA
14. ΠΛΑΝΗΤΕΣ & ΑΝΕΣΤΙΟΙ
15. ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ
16. ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ
17. ΚΡΑΣΟΚΟΥΡΟΥΠΕΣ
18. ΜΑΜΟΥΝΕΣ
19. ΦΕΥ……. ΓΑΤΟΙ
20. ΚΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ
21. ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΙ
22. ΓΙΑΡΕΜΗΔΕΣ CLUB
23. ΤΟΞΟΚΡΟΤΑΛΟΙ
24. ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ
25. ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΥΛΑ
26. ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ
27. ΧΟΧΛΙΟΙ
28. ΑΦΟΡΤΙΣΤΟΙ CLUB
29. ΤΑ ΨΑΘΟΥΡΙΑ
30. ΜΑΧΜΟΥΡΛΗΔΕΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ
31. ΠΟΘΕΝ….ΑΙΣΧΟΣ
32. ΜΠΑΓΑΣΕΣ
33. ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ
34. CARNIVALOI
35. ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΕΣ CLUB
36. ΔΕΙΞΕ ΣΤΡΑΒΕ Τ' ΑΛΛΗΘΩΡΟΥ
37. ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ
38. ΜΑΣΑ ΣΟΥΡΑ
39. ΤΖΙΤΖΙΚΟΤΡΙΧΗΔΕΣ
40. ΠΕΡΙΗΓΗΤΕΣ CLUB
41. OUTSIDERS
42. ΑΓΓΟΥΡΟΞΥΠΝΗΜΕΝΟΙ
43. ΑΝΕΜΟΜΥΑΛΟΙ
44. ΦΛΟΥ

Πηγή : http://goodnet.gr/rethumno-trechonta/articles/oikogeneiaki-eutuchia-gia-tis-malaganes-oloi-oi-grifoi-kai-i-katataxi-ton-omadon-fotoreportaz.html

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com
10101 Views